Nieuws

HEB JIJ AL GESTEMD OP DE LUTTENBERGSE TOP700?

today1 april 2024 73 1

Background
share close

De tijd vliegt. We zijn inmiddels al een maand verder, vanaf het moment dat de stembus open is gegaan. De lijsten stromen binnen en de diversiteit van liedjes waarop gestemd is, is fantastisch! Zo mooi om te zien dat iedereen echt op zijn/haar favoriete liedjes stemt. Dat wordt ongetwijfeld weer een prachtige, unieke, Top700 lijst waar we in augustus naar gaan luisteren.

Wil jij nou ook jouw favoriete nummers in de Top700 voorbij horen komen? Stem dan nu! Het kan nog tot 1 juni, maar de tijd gaat sneller dan je denkt. Dus ga gauw naar: www.luttenbergtop700.nl en vul jouw favoriete songs in. Wij zijn heel erg benieuwd naar alle pareltjes die nog voorbij gaan komen.

Iedereen met een Luttenbergse connectie mag meedoen, dat is dus ook al als je bijvoorbeeld één keer door ons donders mooie dorp bent gereden. Óf … als je naar één van onze vorige evenementen hebt geluisterd.

De stembus is nog open tot 1 juni.

Written by: Redactie Top700

Rate it

Previous post

Plaatnportret

Plaatnportret: Lenny Kravitz – Believe

Plaatnportret geschreven door: Leo van Krukkert.De Poasdaage bint ànstoande, al is veur een hoop luu de betekenis hiervan of-e-zwakt of zelfs kats vot. Zo adverteert supermarkt’n d’r eigeluk ok nie meer met mà nuumt ze ’t teegnswoarigs Lentefeest. En joa, vèdaage de dag stoat d’r sowieso een hoop tradities op de tocht. De ondergang van de íéne en tegelijkertied de opkomst van een aandere religie hef doar zeekes met te […]

today24 maart 2024 46 1

Post comments (0)

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


0%