Nieuws

Deze zomer is het weer zover

today29 januari 2024 37 1

Background
share close


Deze zomer is het weer zover: de 4e editie van de Luttenbergse Top 700! En wel, van 16 tot en met 20 augustus.Vanaf vorig zomer (zoals op het Luttenbergsfeest en met de succesvolle muziek kwis) tot heden, hebben veel mensen ons regelmatig gevraagd wanneer er weer een nieuwe Top 700 komt. Dit jaar dus! Wij als team Top 700, zitten barstens vol ideeën om deze nieuwe editie nóg veelzijdiger, spraakmakender en verrassender te maken.

De voorbereidingen zijn al gestart in september 2023 en ondertussen krijgt het steeds meer vorm. En hoe veelzijdig, spraakmakend en verrassend ook, de basis is en blijft: muziek! Met wel 700 schitterende nummers, samengesteld door… jullie! Om een zo breed mogelijke lijst te kunnen presenteren, hebben we, je zult het begrijpen, zoveel mogelijk stemmers nodig.

De stembus gaat open op 1 maart. Voor het eerst kan iedereen deze keer op maar liefst 50 liedjes stemmen, met een minimum van 10. Dat moet niet, maar het kan! Dit, omdat voor veel muziekliefhebbers het stemmen op 20 nummers veel te weinig was. Wij begrijpen dat volkomen, dus vandaar de uitbreiding naar 50 nummers. Bescheiden en beleefd, willen we jullie vragen om ook alvast jullie lijst voor te bereiden, zodat jullie in maart het kunnen invullen op de site.

De stemperiode begint dus op 1 maart en zal duren tot 1 juni. Tijd zat, zul je zeggen. Dat is ook zo, maar de ervaring leert, dat we tijdens, maar ook na elke editie best veel mensen spreken, die 5 dagen lang thuis, in Elckerlyc of waar dan ook, meeleven en genieten van de Top 700, maar toch te laat waren om te stemmen. Allemaal liefhebbers met een goede smaak. Jammer!

Er zullen in de loop van de tijd nog meer Top 700 journaals volgen om verdere plannen te presenteren aan jullie. Houd die in de gaten dus.

Voor meer info, check onze website: www.luttenbergtop700.nl

Written by: Redactie Top700

Rate it

Previous post

Plaatnportret

Plaatnportret: Paranoid – Ozzy Osbourne

Plaatnportret geschreven door Leo van Krukkert:De vèrschrikkelukke coronaperiode ligt gelukkig achter oons al beweert de WHO det de komst van een volgende, velle dodelukker virus slechts een kwestie van tied is. Vremd genog bint ze doar in Engelaand à een vaccin veur teegn àn’t ontwikkel’n terwijl ’t profiel van ’t virus nog onbekend is.Hoppeluk valt ’t oammoa met en past de virologen en vaccin-ontwikkelaars better op de winkel dan det […]

today21 januari 2024 98 3

Post comments (0)

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


0%