Nieuws

Top700 viering – Voor het zingen de kerk in!

today4 oktober 2022 21

Background
share close
Top700 viering: ‘Voor het zíngen de kerk in’.
De Pastoraatgroep heeft Team Top 700 gevraagd om een muzikale ochtend te verzorgen in de kerk in Luttenberg. Daar is volmondig ja op gezegd. Op zondag 9 oktober is het zover. Maar wat kunnen de bezoekers verwachten?
Een preek, de Communie? Nee, niets van dit alles. Het wordt dus geen traditionele viering zondag 9 oktober. Het draait in dat uur om de muziek, de verhalen erachter en bijpassende overwegingen. Team top 700 heeft een selectie gemaakt van liedjes in diverse uiteenlopende muziekstijlen.
Afwisselend zal Palet – Luttenberg nummers uit de top 700 zingen, worden er nummers van CD gedraaid met bijbehorende video’s en zullen Marielle Verhoef en Raymond Veldmate Raymond o.a. het bekende ‘het Dorp’ live ten gehore brengen. Zo ontstaat een gevarieerd programma met de mooiste muziek en bijpassende verhalen. En dat alles in de prachtige sfeervolle ambiance van de kerk van Luttenberg.
Na afloop wordt er een kop koffie of thee geschonken met wat lekkers. Iedereen is van harte welkom, de entree is gratis.
Graag tot zondag 9 oktober in de kerk van Luttenberg.
Kerk open: 10.00 uur
Aanvang: 10.30

Written by: Redactie Top700

Rate it

Previous post

Nieuws

De muzieklijst staat online!

De lijst van 2022 staat online! Vanaf nu ook te beluisteren via Spotify https://open.spotify.com/playlist/2q7hPKywHYQESAbJtaE0Oq... En we delen hierbij ook nog de sfeerbeelden van de finaledag en de dag voor de finaledag met jullie (want dat hadden jullie nog tegoed ). Te bekijken via onze Facebookpagina. Tot slot willen we iedereen die op welke manier dan ook heeft meegeholpen aan dit evenement heel erg bedanken. Want alleen SAMEN hebben we dit […]

today23 augustus 2022 60


0%