Nieuws

Zondag 14 augustus

today16 augustus 2022 58

Background
share close
Zondag kende een lumineuze start: Stefan Klein Koerkamp kreeg namelijk door de organisatie de ochtendshift toegewezen samen met Rob Wispels. Omdat we ons lichtelijk zorgen maakten over Stefan na een immens gezellige zaterdagavond kwam de organisatie al vroeg aan de deur bij Stefan om toch verzekerd te zijn van zijn aanwezigheid. De zaterdag begon stipt om 9 uur met een vrolijke tune waarna de heren het samen overnamen.
‘s middags kwamen Joop en Gretha Wulff helemaal vanuit Raalte om twee uurtjes te presenteren. Duo d’r een tussendeur maakte in 2018 kennis met Luttenberg, tijdens de eerste editie van de Top700. Omdat ze normaal gesproken Hollandse muziek draaien, moesten ze even schakelen wanneer de (hard)rock en blues-nummers voorbij kwamen. Geen probleem hoor, Joop en Gretha zijn overal voor in, dat bleek ook afgelopen zondag het geval. Waarbij gezelligheid voorop stond!
Daarna was het de beurt aan Hennie en Maartje Tijs. Een duo dat elkaar feilloos aanvoelde. Hennie instrueerde Maartje een interview te houden met verschillende mensen uit de zaal, welke dan ook meteen gehouden werd tijdens de uitzending. Want waarom ook niet? Geen probleem voor Maartje.
Om 20 uur opnieuw The Damned Few live! Wat een fantastische stem en gitaarwerk. Met zijn tweeën vertegenwoordigden zij de de band, welke normaal gesproken stevige rock spelen. Speciaal voor de Top700 hebben zij hun speelwijze aangepast naar een akoestische set. Wat ons betreft: zeker voor herhaling vatbaar!! Dion en Michiel bedankt.
Erik Hogeboom en Bart de Haan sloten de dag af, waarbij natuurlijk ook de verzoekjes niet konden ontbreken. Ook dan komen er verrassende nummers voorbij: daarvoor willen wij jullie, luisteraars en bezoekers, buitengewoon bedanken.

Written by: Redactie Top700

Rate it

Previous post

Nieuws

Zaterdag 13 augustus

Door de gezelligheid vergeten we bijna nog een samenvatting te geven van het TOP weekend. Maar onder het mom van 'beter laat dan nooit' delen we jullie nog graag het verslag van de zaterdag en de zondag. De bedoeling was dit te doen in 1 bericht. Maar omdat er zoveel gebeurt in 1 dag, is toch besloten door de 4-koppige redactie de dagen te splitsen. Hierbij dus een samenvatting van […]

today15 augustus 2022 40 2


0%