Nieuws

Zaterdag 13 augustus

today15 augustus 2022 43

Background
share close
Door de gezelligheid vergeten we bijna nog een samenvatting te geven van het TOP weekend. Maar onder het mom van ‘beter laat dan nooit’ delen we jullie nog graag het verslag van de zaterdag en de zondag. De bedoeling was dit te doen in 1 bericht. Maar omdat er zoveel gebeurt in 1 dag, is toch besloten door de 4-koppige redactie de dagen te splitsen. Hierbij dus een samenvatting van de zaterdag, de zondag houden jullie nog tegoed. En de maandag overigens ook.
Erik en Rick gaven een frisse start op de zaterdag en maakten mooi tempo in het draaien van de nummers, waarna Jos en Mirjam het geheel in eigen stijl overnamen. Hennie Tijs vervolgde de shift samen met Roos Lommers, welke uitgebreid werd naar 2 uur in plaats van 1. Roos had net de smaak te pakken na een uur, dus waarom niet verder gaan? Gewoon doen! zeggen we dan. We hebben genoten.
Om 15:00 uur was de tijd aangebroken voor Jessica en Jolanda, daarmee hebben zij hun intrede gedaan in ons Top700 Dj korps. Een tikkie zenuwachtig namen ze dan toch echt plaats achter de microfoons, tussendoor kwam de Stentor nog even langs en moesten ze nog poseren voor de foto. Ondanks de hectiek voelden ze zich steeds meer op hun gemak achter de draaitafel. We hebben Jessica zelfs nog bereid gekregen het nieuws voor te lezen in haar moedertaal: Duits. Voor de Duitse luisteraars onder ons.
De keien-voor-glijden-tafel was geen moment onbemand, er was altijd wel iemand die van een kei een kunstwerk wist te maken en een muntje of geld in de plonspot gooide voor het goede doel: Zwembad ‘t Siel in Luttenberg.
‘s Avonds was het rond een uur of 8 tijd voor een live-optreden. The Damned Few bracht enkele nummers ten gehore die bij iedereen in de smaak viel. Een enkeling luisteraars liet weten het net gemist te hebben. Gelukkig konden we goed nieuws verkondigen, want ze kwamen afgelopen zondag opnieuw! Maar daarover snel meer.
Erik en Niek sloten de zaterdag af met natuurlijk allereerst de nummers te draaien die in het draaiboek stonden vermeld. Omdat hun collega-dj’s al goed op schema lagen, werd het al snel tijd voor verzoekjes! Dit jaar konden deze – naast een bericht via WhatsApp te sturen – aangevraagd worden op de eigen ontworpen Top700 bierviltjes. Dat werd dan ook in grote getalen gedaan ? Tot zover de zaterdag!
Voor meer foto’s / video’s, bekijk onze facebookpagina

Written by: Redactie Top700

Rate it

Previous post

Nieuws

Vrijdag 12 augustus

De 2e dag van de Top700 is alweer een hele poos bezig, maar toch nog even een terugblik op dag 1. Want wat was het een TOP startdag, nou kan het alleen nog maar mooier worden. Raymond Veldmate & Erik Hogeboom gaven de feestelijke aftrap, en daar kon natuurlijk een confetti kanon niet aan ontbreken. En van een confetti kanon weet je 1 ding zeker: het is altijd de vraag […]

today13 augustus 2022 34


0%