Nieuws

Vrijdag 12 augustus

today13 augustus 2022 34

Background
share close
De 2e dag van de Top700 is alweer een hele poos bezig, maar toch nog even een terugblik op dag 1. Want wat was het een TOP startdag, nou kan het alleen nog maar mooier worden.
Raymond Veldmate & Erik Hogeboom gaven de feestelijke aftrap, en daar kon natuurlijk een confetti kanon niet aan ontbreken. En van een confetti kanon weet je 1 ding zeker: het is altijd de vraag of hij wel of niet popt. Gisteren popte hij wel, hoewel niet helemaal op tijd, de popper liet ons uiteindelijk niet in de steek. Vervolgens kwam de rubriek ‘Groeten Uit’ voorbij: Niek Kleine Toereers en familie kwam in de uitzending, want zij waren onderweg naar huis, natuurlijk omdat ze de Top700 ook live niet wilden missen. Dat begrijpen wij wel.
‘s middags werd het nieuws uit Luttenberg verteld, 1 keer in het dialect en vervolgens keurig in het algemeen beschaafd Nederlands voor degenen die het niet hebben kunnen verstaan. Ja, ja, voor iedereen wat wils. Ook de jeugd is er dit jaar weer bij, gisteren was Maaike Dijkman te horen samen met Marcel Veldkamp. Mooi om te zien dat ook de jeugd dit jaar weer mee doet, een top aanvulling in ons al rijkelijk gevuld presentatieschema.
Tussendoor werd er heerlijk gesprongen op het springkussen en gekleurd door de kids. Elke dag is er ook weer een prijsvraag, of beter gezegd een morphing quiz. Een video wordt getoond van een bekendheid, welke langzaamaan verandert in een Luttenberger. De prijs? Een dinerbon bij de Restaurant De Sallandse Berg waarbij als team zelfs nog een kleine bijdrage hebben gelevert! We zijn dit jaar niet bepaald totterig. De winnaar van vrijdag: Peter Logtenberg, gefeliciteerd!
De avond begon met een, al zeggen we het zelf, memorabel optreden. Erik Neimeijer speelde enkele liedjes live, een genot om naar te luisteren. Erik bedankt! Als afsluiter van de avond hadden we duo Wouter Groote Schaarsberg en Stefan Klein Koerkamp. Sommige mensen worden minder goed in zijn of haar functioneren na een aantal biertjes, maar we moeten eerlijk toegeven dat zij het tegendeel hebben bewezen. Een top-afsluiter van de dag!! Allen bedankt voor het kijken en luisteren ? En vooral weer komen en blijven luisteren. Want we blijven nog vrolijk verdergaan tot en met dinsdag 23:00 uur ?
Voor meer foto’s / video’s, bekijk onze facebookpagina

Written by: Redactie Top700

Rate it

Previous post

Nieuws

Helaas geen Caroline, de dinnershow gaat door!

Helaas komt Caroline van der Plas morgen niet meer naar Luttenberg. Omdat ze alle publieke evenementen wegens veiligheidsredenen heeft afgezegd, komt ze ook niet naar de Top700. Dat is enorm jammer, maar niet getreurd, het diner met Cater-Beter gaat uiteraard gewoon door! Dus kom gezellig langs in ons Top 700 Muziek Cafe in Gemeenschapscentrum Elckerlyc, morgen is de aftrap! Eerst lekker eten en om 20:00 uur Erik Nijmeijer live!  

today11 augustus 2022 87 2 4


0%