Nieuws

Top700 Journaal

today23 mei 2022 50 1

Background
share close

Hoogste tijd weer voor een nieuw Top 700 Journaal

  1. Stemperiode!Er wordt al volop gestemd. Velen hebben de lijst met hun mooiste liedjes al ingestuurd en daar zijn we natuurlijk erg blij mee. Wil jij dat jouw favoriete nummers ook in de Top 700 komen, stuur dan snel je lijst in. Dit kan nog tot de deadline, 15 Juni!    Tipje van de sluier!!!  De voorlopige Top 3 in de tussenstand is compleet anders dan de vorige editie, al moeten we er gelijk bij vermelden dat dit elke dag weer anders is.
  2. De Lijstduwer!Op onze website, FB en Insta plaatsen we regelmatig korte interviews met mensen die graag een lied in de Top 700 zien belanden en op die manier anderen stimuleren om ook op die plaat te stemmen. Allemaal liedjes met een speciaal verhaal. Ga dus kijken op onze socials en laat je inspireren door de lijstduwers!
  3. Vraag het aan Caroline!Hadden we al verteld dat Caroline vd Plas van de Boer Burger Beweging komt mee presenteren?  Nou dat klopt!  En wel op vrijdag 12 augustus tijdens de eerste uitzenddag. Maar Caroline komt niet alleen om de plaatjes aan te kondigen. Zij heeft aangegeven ook graag vragen te beantwoorden. Bijvoorbeeld vragen over BBB, Stikstof, KDW, inrichting platteland, wereldvoedselvoorziening, of haar favoriete lied, alles kan!   Heb jij  een brandende  vraag die je graag aan Caroline wil stellen, stuur die dan in via het contactformulier op onze website. Dan zoeken wij de mooiste, origineelste, en ook de meest kritische vragen uit om die dan persoonlijk door jullie zelf tijdens de live uitzending aan haar te stellen.

Tot zo ver voor nu dit Top 700 Journaal.

Kort samengevat:
1. Stemmen kan tot 15 Juni!
2. De Lijstduwer! Kijk op FB en Instagram!
3. Vraag het aan Caroline! Via contactformulier op www.luttenbergtop700.nl

Groet,    Team Top 700

Written by: Redactie Top700

Rate it

Previous post

Nieuws

Posters plakken

Hebben jullie onze vet gave posters al gezien in het dorp? Vandaag zijn we weer druk bezig geweest met plakken en ophangen, en zo breiden we onze collectie posters in het dorp steeds meer uit. Want.. we willen natuurlijk dat zoveel mogelijk mensen gaan stemmen! Ook onze website heeft een nieuw jasje gekregen. Zeker de moeite waard om even rond te kijken en als je dan toch op de website […]

today16 april 2022 42 1

Post comments (0)

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


0%