Nieuws

Top700 Journaal

today26 juli 2022 93 2

Background
share close

Stemmers bedankt!

Allereerst willen we alle stemmers hartelijk danken voor de ingezonden muzieklijsten. Er is massaal gestemd. We zijn nog druk bezig met het typen en tellen van alle nummers en het zoeken naar alle bijbehorende audio-en videobestanden maar jullie vele ingediende liedjes gaan ongetwijfeld zorgen voor een mooie gevarieerde lijst.

Wat kun je allemaal verwachten van vrijdag 12 t/m dinsdag 16 augustus?

 

Dinnershow met Caroline!

Gelijk de eerste dag komt er een topper naar Luttenberg!  Niemand minder dan Caroline van der Plas van de Boer Burger Beweging neemt ergens tussen 17:00 en 20:00 uur plaats achter de microfoon om een uur of langer de plaatjes aan te kondigen en de vragen te beantwoorden die via onze site door jullie zijn gesteld. Die vragen kunnen ook nu nog gesteld worden via de speciale button op de website: www.luttenbergtop700.nl.Rondom en tijdens het optreden van Caroline zal Cater Beter aanwezig zijn met een heerlijk doorlopend buffet waar iedereen tegen betaling aan deel kan nemen. Het buffet opent om 16:30 uur.  Kom a.u.b. wel op tijd naar Elckerlyc i.v.m. de verwachte drukte!

Live Muziek!

Later op de vrijdagavond zal het eerste live miniconcert plaats vinden. Niemand minder dan Erik Nijmeijer (bekend van o.a. Bökkers) zal het speciaal voor live-acts gecreëerde podium betreden en ons vermaken met enkele prachtige liedjes. Op zaterdag en zondagavond komt onze huisband The Damned Few liveoptredens verzorgen. Gitarist Michiel Jansen en zangeres Dion Legebeke zullen ons net als de vorige editie weer verrassen met hun ongeëvenaarde gitaar- en zangkunsten. Noe a zin an!  En dan, op maandagavond, komt onze eigen Luttenbergse trots Höllenboer naar Elckerlyc.  Verder zitten er nog enkele liveoptredens in de pijplijn die we later op onze socials bekend zullen maken.

 

Jong talent Dj’s in de dop!

Met trots kondigen we aan dat maar liefst vier jonge talentvolle Dj’s van basisschool Esmoreit naar de studio komen. Dagelijks van 13:00 tot 14:00 uur gaan Senna Westenenk, Roos Lommers, Maaike Dijkman en Maartje Tijs de Top 700 presenteren. Met een klein beetje ondersteuning door twee van onze inmiddels door de wol geverfde Dj’s Hennie en Marcel. Dat wil je niet missen!

Groeten uit!

De Top700 5-daagse valt natuurlijk midden in de vakantieperiode. Het zou dus maar zo kunnen dat niet iedereen het evenement kan meemaken omdat ze ergens ver weg aan het strand liggen of hoog boven op een berg staan. Geen nood want onze stream is wereldwijd te ontvangen via de player op de website. En speciaal voor deze vakantiegangers hebben we de rubriek Groeten uit in het leven geroepen. Wij bellen je op vanuit de studio en jij kunt de groeten doen en even een praatje maken met de dienstdoende Dj vanuit jouw vakantieadres. Doe jij ook mee? Laat het ons weten door een berichtje te plaatsen op de info pagina op onze site of gewoon even een belletje doen naar iemand van ons team.

Het Dj-korps!

Super blij zijn we met alle Dj’s die weer mee presenteren. En er zijn een aantal die voor het eerst mee doen. Het gehele Dj-presentatieschema wordt momenteel klaar gemaakt maar bij deze alvast de namen……. Erik Hogeboom, Stefan Klein Koerkamp, Niek Kleine Toereers, Marcel Veldkamp, Wouter Groote Schaarsberg, Jessica Heuven, Raymond Veldmate, Wout Oosterwechel, Mirjam Lammers, Jos Holtmaat, Jolanda Lohuis, Hennie Tijs, Herman Korenromp, Bart de Haan en Hans Kruiper. Plus natuurlijk de eerdergenoemde jeugd van de basisschool. Ook komen er een aantal mensen van de omroep Vechtdal FM mee presenteren want zij zenden ons hele evenement uit op de hun regionale zender, te beluisteren via 105.9 FM en 106.3 FM en wellicht ook op hun tv-kanaal.

Overig, maar net zo belangrijk!

We zenden dagelijks uit van 9:00 tot 23:00 uur.  Maar let op, speciaal voor de familie Holtmaat (die van Bant van Meisters Gait) starten we de stream op 12 augustus om 08:42:57 uur !?!?  Verder is er tijdens de uitzending van alles te beleven.  Er wordt dagelijks een kwis gespeeld en we hebben nog 3 JBL-boxen te verloten onder alle stemmers. We zullen met enige regelmaat het plaatselijke en regionale nieuws presenteren. Voor de kinderen komt er een heus kinderhoekje waar ze lekker kunnen spelen. Het terras voor Elckerlyc wordt gezellig ingericht met de inmiddels welbekende sfeertent voorzien van beeld en geluid. De video’s worden vertoond op het grote scherm en we hebben een prachtig nieuw decor. Dus komt dat zien! Want het wordt genieten, al was het alleen al van de 700 beste liedjes van heel Luttenberg en omstreken.

En onder het genot van een hapje en een drankje weten we 1 ding zeker! Het worden 5 fantastische dagen. Van 12 t/m 16 Augustus, tot dan!

 

Groeten Team Top700,

Raymond, Mariëlle, Leo en Han

Written by: Redactie Top700

Rate it

Previous post

Nieuws

Nagenieten van afgelopen zaterdag: de Kern met Pit finale

Afgelopen zaterdag was de landelijke Kern met Pit finale en wij waren daar ook bij als trotse winnaars van de Provincie Overijssel, met het team van Samen Sterk Luttenberg. Eigenlijk kun je het best omschrijven als een onvergetelijke dag. We zijn om stipt 8 uur ’s ochtends vertrokken uit Luttenberg, en kwamen rond half 10 aan in Amersfoort. Daar hebben we de kraam opgebouwd en de muziekinstallatie neergezet. Nadat de […]

today27 juni 2022 102

Post comments (0)

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


0%