Nieuws

Stemmen maar!

today1 april 2022 85 1

Background
share close

Wellicht heeft u het al gehoord of ergens gelezen:
De Luttenbergse Top 700 gaat deze zomer haar 3e editie beleven. En wel vanaf vrijdag 12 t/m dinsdag 16 augustus. Een mooie gevarieerde Top 700 heeft stemmers nodig, veel stemmers. Daarom roepen wij u en iedereen in uw omgeving op om vooral te gaan stemmen op de Luttenbergse Top 700.  Dat kan van 1 april t/m 15 juni. ‘Tijd zat’,  zult u denken. Dat is ook zo, maar de tijd vliegt, en voor je het weet is het al weer half juni, dus wees er snel bij.

Wie mogen er stemmen?  Al sinds de 1e editie was het criterium; iedereen die iets met Luttenberg te maken heeft  mag stemmen. Ook al ben je ooit een keer door Luttenberg gereden, dan heb je er mee te maken gehad en mag je dus stemmen. Maar ook  collega’s, een verre vriend, neef, nicht en zelfs de tante uit Marokko.

En…!!  Als u gaat stemmen maakt u kans op een JBL bluetooth speaker waarvan wij er enkelen onder de stemmers op de Luttenbergse Top 700 gaan verloten. Dus zegt het voort!

Graag zouden we in dit Top 700 Journaal nog veel meer willen vertellen over de aanstaande Top 700. Dat Caroline van der Plas bijvoorbeeld komt mee presenteren. En dat er op meerdere dagen een mini live concert op het podium staat en nog veel meer.

Maar dat…, dat vertellen we in het volgende Top 700 Journaal.

Graag tot dan en stemmen hè!!  Dat kan op de pagina ‘stemmen’.

Alvast bedankt!

Written by: Redactie Top700

Rate it

Previous post

Nieuws

Samen Sterk Luttenberg wint Overijsselse Kern met Pit prijs

In 2018 bestond Luttenberg 700 jaar. Er werden in dat jaar zeer veel evenementen georganiseerd waaronder een muzikale Top700. Hoewel de leden van het Top700 team zelf ook aan diverse andere activiteiten deelnamen en de voorbereidingstijd krap was werd er uiteindelijk toch een dijk van een 5 dagen durend evenement neergezet. En … het smaakte naar meer. Maar elk jaar een Top700 zou in onze ogen te veel van het […]

today25 januari 2022 51 1


0%