Eerder georganiseerde evenementen

Background

Eerder georganiseerde evenementen

Hieronder een overzicht van eerder georganiseerde evenementen. Bekijk ook onze Facebookpagina voor uitgebreidere verslagen en meer foto’s/video’s!

Oud & Nieuw met Samen Sterk Luttenberg

31 december 2020 & 1 januari 2021

2020 was een gek jaar en 2021 heeft daarmee ook een gekke start gehad. Maar ondanks en misschien wel vanwege de corona crisis is er genoeg om stil bij te staan, dankbaar voor te zijn of juist weer naar uit te kijken. Samen Sterk Luttenberg is daarom opnieuw in actie gekomen en heeft op oudejaarsdag én nieuwjaarsdag vanuit Elckerlyc een speciale uitzending gemaakt. Daarin is er terug geblikt op 2020, er is gekeken naar de huidige stand van zaken in Luttenberg én er is een blik geworpen op 2021. Mensen konden de groetjes doen die dan via de witte balk in het scherm in beeld zijn gebracht. Daarnaast konden mensen ook verzoekplaten indienen wat een groot succes was!

Op 31 december konden de kijkers een bericht insturen wat ze achter wilden laten in 2021 en dat werd dan symbolisch in de voorkorf gegooid. Ook kon er een lichtpuntje opgestoken worden. Op 1 januari konden de kijkers een wens insturen die dan hardop uitgesproken werd en middels het opsteken van een sterretje in beeld werd gebracht. 

Ook werd er elk uur een online interview gehouden met inwoners van Luttenberg, maar ook de burgermeester van Raalte. Er was elke twee uur een prijsvraag en gedurende de uitzending waren er twee razende reporters actief om middels een bakfiets live-beelden te maken van het mooie Luttenberg. Tot slot was er naast dat de uitzending via de website te volgen was, ook de uitzending te horen via de kerkradio! Zo hebben we ook de mensen die nog niet zo goed met internet overweg maar wel de kerkradio hebben twee mooie dagen bezorgd met oud & nieuw! Het waren twee geslaagde dagen met veel enthousiaste reacties. De uitzending is mede mogelijk gemaakt door Buro Hogeboom & Groote Schaarsberg Audio Visueel. 

De Luttenbergse Top 700 - Editie 2

5 t/m 9 augustus 2020

Het was 5 dagen lang genieten van een bonte verzameling mooie muziek. Maar ook van activiteiten georganiseerd door de organisatie van het Luttenbergs Feest, waar we samen mee werkten. Er werd bijvoorbeeld live verslag gedaan van ouderwetse activiteiten zoals krat stapelen en gatgraven. Verder was er een bingo en een quizavond. Zelf doen we elke dag ook een geinige kwis met élke dag kans op een ‘lekkele plijs’. Waarbij de rode draad deze dagen de 700 mooiste en beste nummers van Luttenberg waren! 

Beelden van het Luttenbergsfeest terrein, de mooiste videoclips, een live-optreden die rechtstreeks naar de woonkamers gestreamd werd en presentaties door de basisschooljeugd maakte het evenement compleet! Deze editie in samenwerking met Vechtdal FM & Vechtdal Leeft TV en Groote Schaarsberg Audio Visueel, gefaciliteerd door Elckerlyc. Ondanks de hitte en de coronacrisis kon op deze manier toch nog iedereen meegenieten met het Luttenbergsfeest en de Top700! Het was wederom weer fantastisch en op naar de volgende editie!

Corona-uitzending: Samen Sterk Luttenberg

9 mei 2020

Verbinding vinden met elkaar was moeilijk gedurende de coronacrisis, maar juist extra nodig. Zeker in Luttenberg, waar samenwerken en het dorpsgevoel in ons bloed zit.

Daarom maakte het team van de Luttenbergse Top700 op zaterdag 9 mei van 10:00 tot 22:00 uur een speciale uitzending vanuit Elckerlyc en ook in samenwerking met Salland 1. Ter verbinding, maar ook in de strijd tegen het ‘eenzaamheidsvirus’. 

Er werd gepraat met veel Luttenbergers, ondernemers en mensen uit het verenigingsleven. Ook werden er verzoekjes gedraaid van en voor Luttenbergers, waren er prijzen te winnen bij verschillende spelletjes én was er een haal/bezorg-service van de ‘razende reporters’ die op verzoek iets naar iemand konden brengen in het dorp. Bijvoorbeeld een vers gebakken cake of een bloemstuk voor iemand. Luttenberg stond 9 mei Samen Sterk, met elkaar!

Op 7 januari 2021 hebben we voor dit initiatief het Corona goudhaantje van de gemeente Raalte gewonnen!

De plaat en jouw verhaal

26 oktober 2019
 
Een Muziekfestijn in Elckerlyc! Een uur prachtige verhalen achter de platen die door iedereen ingezonden kon worden, een spetterende quiz in de stijl van ‘Ik hou van Holland’ en als afsluiter Verzoekplaten met Luttenbergse D.J.’s. Het was een hele mooie en gezellige avond in het mooie Elckerlyc! 

De Luttenbergse Top 700 - Editie 1

4 t/m 8 augustus 2018

700 jaar Luttenberg, hebben we in 2018 gevierd met 700 muzieknummers. Iedereen die iets met Luttenberg gemeen had kon zijn favoriete liedjes insturen en zo kwam de 1e Luttenbergse Top700 tot stand. De 700 muzieknummers zijn verspreid over 5 dagen uitgezonden in aanloop naar het Luttenbergs feest toe. Zo werd het dan ook een 5-daags muziekevenement. Uitgezonden vanuit Elckerlyc in Luttenberg en in samenwerking met Radio & TV van RTV Raalte & Airplay Radio (nu Salland1). Naast het draaien van muziek kwam er ook spontaan een live-optreden van Tricklebolt tot stand. Het was een zeer geslaagde eerste editie! 

0%